AAA

Hold Ctrl (PC) eller Cmd (Mac)-tasten nede. Trykk på minus (-) for å forminske eller pluss (+) for å forstørre.

BA-HR front

Bli med på laget? Vi søker advokater/advokatfullmektiger til BA-HR

Advokatfirmaet BA-HR DA er et rendyrket norsk forretningsadvokatfirma som bistår både norsk og internasjonalt næringsliv samt offentlig forvaltning.

Vi er nærmere 200 medarbeidere med en sterk firmakultur som innebærer felles holdninger til faglig nivå, service, lagarbeid og ambisjoner. Vi skal levere juridisk bistand av ypperste kvalitet til klienter, og våre medarbeidere skal oppleve sitt arbeid som meningsfylt og personlig utviklende.

Vår oppdragsmengde øker og vi styrker laget med advokater/advokatfullmektiger til flere av våre virksomhetsområder.

Vi ser etter deg som er nysgjerrig, løsningsorientert og selvstendig, men samtidig god til å yte det som kreves som del av et større team.

Til gjengjeld kan vi tilby faglig spennende oppgaver i et hyggelig, pulserende og dedikert forretningsadvokatmiljø. I BA-HR vil du gå den beste advokatskolen og utvikle deg i samarbeid med landets fremste advokater i krevende oppdrag for spennende klienter.

Både nyutdannede og kandidater med erfaring oppfordres til å søke.

Dersom du har spørsmål om stillingene, ta gjerne kontakt med HR-sjef Siw Åsrud Toussaint på e-post siw@bahr.no, telefon 21 00 00 50 eller partner Atle J. Skaldebø-Rød på e-post atska@bahr.no, telefon 21 00 00 50

SØK STILLING HER