AAA

Hold Ctrl (PC) eller Cmd (Mac)-tasten nede. Trykk på minus (-) for å forminske eller pluss (+) for å forstørre.

BA-HR front

Bli med på laget? Vi søker flere advokater/advokatfullmektiger til team BA-HR

Advokatfirmaet BA-HR DA er et rendyrket norsk forretningsadvokatfirma som bistår både norsk og internasjonalt næringsliv samt offentlig forvaltning.

Vi er nærmere 200 medarbeidere med en sterk firmakultur som innebærer felles holdninger til faglig nivå, service, lagarbeid og ambisjoner. Målet er at våre kunder skal møte et advokatfirma med både særpreg og konsistens, og at våre medarbeidere skal oppleve sitt arbeid som meningsfylt og personlig utviklende.

Vi søker flere advokater/advokatfullmektiger, og ser gjerne at du er nysgjerrig, løsningsorientert og selvstendig, men samtidig flink til å yte det som kreves som del av et større team.

Om du ønsker å arbeide i et ledende, hektisk og dedikert forretningsadvokatmiljø, samt utvikle deg ved å samarbeide med noen av landets fremste advokater i utfordrende oppdrag for krevende og spennende klienter, så kan BA-HR være stedet for deg.

Dersom du har spørsmål om stillingene, ta gjerne kontakt med HR-sjef Siw Åsrud Toussaint på e-post siw@bahr.no eller telefon 982 40 530.

SØK STILLING HER